image

News Corner

Lees hier het meest recentelijke nieuws van het Vakcollege Zuidrand!

“Get real! “

Leren in de echte wereld. Overal kom je ze tegen: mannen en vrouwen in uniform die ervoor zorgen dat het leven in de stad veilig en soepel verloopt.  Bij ons op school krijg je de kans om dat uniform aan te trekken en in het echt te ervaren hoe deze helden in de stad werken.

LEES VERDER

Downloads

Graag meer uitleg over hoe Magister werkt? Klik hier voor de handleiding.

Zoals je weet wordt er nu met ELO en Office 365 gewerkt. Klik hier voor uitleg erover.

27-05 VCZ Nieuwsbrief ouders ed. 2!  Klik hier om deze te lezen.

21-04 De eerste nieuwsbrief op de site! Klik hier om deze te lezen.

17-04 Na vijf weken thuiswerken is hij er dan: de april-mei-vakantie. De meesten....lees hier verder.

17-04 De huidige situatie is voor iedereen moeilijk en nieuw. Als school werken we ....lees hier verder. 

 

Gepubliceerd op: 17-04-2020

Na vijf weken thuiswerken is hij er dan: de april-mei-vakantie. De meesten van jullie zijn klaar met alle opdrachten en kunnen lekker van je vakantie genieten. We hopen op mooi weer. Maar.... blijf voorzichtig en volg de aanwijzingen van de overheid goed op. Hoe beter iedereen zich aan de regels houdt, hoe sneller alles weer normaal wordt en hoe veiliger jij en en mensen om je heen zijn.

Heb je nog niet al je werk af? Maak het dan zo snel mogelijk af, zodat ook jij van een verdiende vakantie kunt gaan genieten!

Dan iets heel belangrijks. De maatregelen van de overheid gelden tot 28 april. Op 21 april laat de regering weten hoe het na 28 april verder gaat. Op school hebben we daarom verschillende plannen gemaakt. Welke plannen we gaan uitvoeren, hangt af van wat de regering bekend gaat maken.

Daarom: volg het nieuws en let op de Magisterberichten. Na 21 april krijgen alle leerlingen en ouders bericht over hoe we het na de vakantie gaan doen. Het is belangrijk dat je dat goed leest!

Maar voor nu: fijne vakantie!

Het team van Vak College Zuidrand.

 

Gepubliceerd op: 17-04-2020

De huidige situatie is voor iedereen moeilijk en nieuw. Als school werken we hard om het onderwijs zo goed en zo kwaad als dat kan door te laten gaan. Dat is een grote uitdaging voor ons, maar zeker ook voor ouders en leerlingen.

Het is dan ook fantastisch om te zien dat zoveel ouders en leerlingen deze challenge actief oppakken! Natuurlijk gaat het de één beter af dan de ander, maar wij zien een grote inzet, motivatie en doorzettingsvermogen. En waar het soms moeilijk is, biedt ons team graag de nodige ondersteuning.

Daarom een groot compliment voor de kanjers van onze school: onze leerlingen en hun ouders.

Het team van Vak College Zuidrand.

 

Leren is topsport